Гералт ни смигва в новия Thronebreaker трейлър

От
В. Рашковски
на
7/1/2019

Симпатягите от CD Projekt обявиха днес, че Thronebreaker: The Witcher Tales - 30-часовото, Witcher-базирано сингълплейър RPG, което мутира от мини-играта с карти в третия Вещер - е налично за предварителна поръчка. Разработчиците разясниха и какво ще включва бонус съдържанието, което идва с играта, но съ-основателят на студиото Marcin Iwiński подчерта, че предварителната поръчка не е необходима за въпросните екстри.



“Предварителните поръчки започват днес и смея да твърдя, че Thronebreaker включва някои жестоки дигитални благинки. Само че - и мисля, че е важно това да се знае - те няма да са ексклузивни за предварително поръчалите,” каза Iwiński (и счупи карма-метъра). “Когато купувате нашите заглавия, всички получавате едно и също съдържание в играта. Независимо дали ще го купите отрано или след пускането на играта.” Въпросната, впрочем, излиза на 23 октомври, и ще се разпространява в GOG.


“Не искаме да ви подмамваме с ‘ексклузивни предмети’ и прочее глупости. За нас, предварителните поръчки отразяват очакването и вълнението за дадено заглавие, и най-важно - подкрепата на студиата и игрите, които обичате. Ако това, което виждате и четете в предварителни прегледи на играта ви харесва, бъдете наши гости с ранната покупка. Ако имате нужда от още време и искате да видите същинските ревюта, изчакате и купете след като излезе - няма да изпуснете никакви екстри.”


Заедно с базовата игра, Thronebreaker: The Witcher Tales ще включва и саундтрак, дигитално издание на арт-книгата за Gwent, концептуални изображения (включително карта на кралство Lyria), дигитално копие на Вещерската графична новела Fox Children и купчина титли, аватари и пакети с карти за сестринската мултиплейър игра Gwent.


Както видяхте по-горе, CDPR пуснаха и нов “сюжетен тийзър” днес, само дето няма кой знае колко сюжет в него. Това, което има, е супер-кратък кадър с Geralt, за чиято поява досега не се знаеше. От него получаваме само свойско намигване, тъй като главната героиня на Thronebreaker е Meve, кралицата на Lyria и Rivia. Запознатите с книжната поредица вероятно я помнят покрай рицарското звание на обичания Вещер, дадено му в ‘Огнено кръщение’.

Искаш нещо да ни кажеш?
Присъедини се към дискусията в Discord!