The Outer Worlds: Fallout и Mass Effect в едно

От
В. Рашковски
на
7/1/2019

Obsidian, студиото зад модерни RPG класики като Fallout: New Vegas, Pillars of Eternity и (разбира се!) South Park: The Stick of Truth току що анонсираха партньорството си с Take-Two Interactive по чисто ново sci-fi RPG: The Outer Worlds.Ако трябва да намерим база за сравнение, то The Outer Worlds  изглежда като миш-маш от Fallout и Mass Effect, в която играчът обикаля с шайка особняци из галактиката по петите на корпоративна конспирация, която заплашва земните колонии с унищожение.

Тим Кейн и Ленърд Боярски - двамата ключови създатели на Fallout вселената - стоят зад проекта, и можем да очакваме тяхната уникална бленда от мрачен хумор в това алтернативно, “викторианско sci-fi” бъдеще.


“Страхотно е да работя с Тим отново,” споделя Боярски. “Рядкост е да намериш съавтор, който да допълва твоите способности толкова добре - Тим е страхотен в нещата, в които аз не съм, и обратно. И двамата обач имаме нюх за дълбоки, сингълплейър ролеви игри, в които играчът може да дефинира своя герой и да играе по начин, който сам е избрал.”

“Има нещо много специално в комбинацията на моя духовит хумор, примесен с мрачната нотка на Ленърд,” добавя Кейн. “Тя влияе на всичко в играта - обстановката, героите, диалозите. Като прибавим към това страхотния екип на Obsidian сме сигурни, че The Outer Worlds ще донесе всичко, което играчите искат от една нова RPG вселена.”Колаборацията между Obsidian и Private Division цели да издаде The Outer Wilds за PC, PS4 и Xbox One през 2019. Подробностите за играта тепърва предстоят, а аз вече хвърлям пари по екрана и пищя фенбойски на загрижената ми котка. Прощавай, Карамела.

Искаш нещо да ни кажеш?
Присъедини се към дискусията в Discord!