Загрейте с предстартовия трейлър за Sekiro

 
Публикувана на
12/3/2019
Тъмен режим

Има два вида трейлъри. Едните са кинематографични, бавни, напоени с атмосфера, тежък монолог зад кадър и пререндирани сцени, които размиват границите между игра и филм. А другите? Другите те хвърлят в екшъна с шут в лицето по онзи начин, по който почти усещаш контролера между пръстите си.


С горното обяснение не взимам страна — правилен или грешен начин няма; но определено искам да ви съобщя, че launch trailer-а на Sekiro: Shadows Die Twice е от втория вид. Ако питате мен, виждате всичко релевантно, което се прави в новата игра на FromSoft — нинджа подскоци, напрегнати масовки, свирепи босове и, разбира се, бърза, мръсна, кървава сеч. От която се мре. По два пъти.


За да бъда съвсем точен, From Software не са ни оставили съвсем в неведение относно сюжета — миналият месец излезе ‘сюжетен’ трейлър за Sekiro, който положи основните щрихи от биографията на Самотния Вълк. Вчерашният трейлър само затвърди кървавите краски на суровия му живот.


Sekiro: Shadows Die Twice излиза за PC, PS4 и XBox One на 22 март, което е... идния петък! Точете катани и затягайте нинджа табите, че време не остана.

Хванала ли те е музата? Сърбят те пръстите, а думите бълбукат върху езика ти? Пиши ни с идея или с готов материал!