No Man’s Sky с нови океани

От
Б. Белев
на
7/1/2019

Нов масивен пач за No Man’s Sky преобразува старите, сравнително скучни океани в същински подводни приключения. Така нареченият The Abyss бе обявен преди седмица, а днес се озова по компютрите и конзолите на феновете на процедурната игра. Дам, все още има такива.

В ъпдейта има цяла нова сюжетна нишка, множество добавени подводни биоми, същества и интеракции, включително и подводни елементи за бази и най-различни процедурни мисии свързани с подводни подвизи. За да улеснят геймърите, от Hello Games са добавили и новата подводница Nautilon, която е петото по ред планетно превозно средство.


За да не е прекалено малко това, девелъпърите, както винаги, са напълнили няколко екрана с промени по старите фийчъри на играта. Пълната колекция с такива и кратки описания на основните функционалности можете да намерите на това линкче.

Трейлърът завършва с “More will follow.”, което смело ни предупреждава, че безплатните допълнения към играта ще продължат и занапред. Ха дано скоро ревютата на играта в Steam се качат над Mixed.


Искаш нещо да ни кажеш?
Присъедини се към дискусията в Discord!