Ni No Kuni 2 започва DLC от август

От
В. Рашковски
на
7/1/2019

Първата вълна от DLC съдържание за Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom излиза на 9-ти август, обявиха от Bandai Namco. Новото съдържание няма да е ексклузивно за притежателите на сезонния пас - първото DLC ще е безплатно за всеки, който има Ni No Kuni 2.

"Приключенският пакет" (The Adventure Pack) включва допълнителни куестове, босове и костюми за героите. Макар че играчите ще имат достъп до част от новото съдържание от раз, самите куестове ще се отключат чак след като приключите с основната сюжетна линия.

Освен това, Bandai Namco най-сетне обявиха същинското съдържание на сезонния пас, което ще излезе на части по-късно тази година и в началото на 2019. Първата част е предвидена за тази зима и добавя ново подземие (dungeon) в играта. Младият принц Еван ще се изправи срещу по-трудни врагове, но и ще бъде възнаграден богато в края на приключението.

Втората порция ексклузивно съдържание се очаква в ранната 2019, и поне за мен звучи доста по-интересно, тъй като ще развие сюжета на играта. В каква посока все още не е ясно, но разработчиците обещават, че ще разберем скоро.

Сезонният пас дойде още с излизането на играта през март, и струваше 20$ отгоре на базовата игра. Разработчиците доста безпардонно (и неизвинимо, особено като човек, който си ги е платил) мълчаха като риби за бонусите от него с месеци. Лъчът надежда, който ме крепеше, беше пускането на пач с допълнителни трудности, желан от цялата фен база, по-рано това лято.

Искаш нещо да ни кажеш?
Присъедини се към дискусията в Discord!