Mortal Kombat 11 излиза през април

От
В. Рашковски
на
7/1/2019

Най-популярната кости-трошеща, оче-избождаща и гръбнако-вадеща fighting поредица Mortal Kombat се завръща с 11 (Единадесета! Хесусе…) част догодина, стана ясно на снощните The Game Awards. Новата игра ще има класически муцуни като Scorpion и Raiden (изненада!), литри прецизно рендирана карантия и кръв (още по-голяма изненада!) и дълбока система за персонализиране на външния вид (добре де, това е изненада.) Порадвайте се на кинематографични тупалки и надъхващ хип-хоп в трейлъра по-долу:


Мда, ще се лее кръв. Официалният анонс пък гласи:


“Изцяло новата система за Варианти на Героите ви дават безпрецедентен контрол във външния вид на персонажите, за да ги направите уникално свои. Новият графичен енджин показва всеки спукан череп и изстискана очна ябълка в брутален детайл, пренасяйки ви толкова близо до битката, че можете да я почувствате. С набор от нови и класически бойци, сюжетът на Mortal Kombat продължава над 25-годишната епична сага.”


Макар да ме съмнява, че “новата система за обличане” на героите ще нагази в подробните и откровено комични дълбини на конкурентите Soulcalibur VI и Tekken 7 (поне ако съдим от демонстрираното в Injustice 2 като отправна точка), вероятно ще е една кървава стъпка напред в мечтата ми да играя безскрупулна нинджа-пират, която бори богове. Фък йеа.


Mortal Kombat 11ще излезе в Steam на 23 април за премиум цената от 60 евро. Автори, разбира се, са NetherRealm - те работят по франчайза от reboot-a от 2011, и комай се справят доста прилично.

Искаш нещо да ни кажеш?
Присъедини се към дискусията в Discord!