Iceborne експанжънът на Monster Hunter World с геймплей трейлър

От
В. Рашковски
на
10/5/2019

Като част от стрийма, посветен на Пролетния Ъпдейт на Monster Hunter World, Capcom показаха и солиден нов геймплей трейлър, който демонстрира наскоро обявения Iceborne експанжън в действие. Трейлърът ни дава и дебютната дата на експанжъна на конзоли — 6 септември.


Освен че демонстрира един от знаковите зверове на поредицата, Nargacuga, трейлърът от State of Play шоуто на Sony ни даде и първи поглед в заснежената пустош на Iceborne. Бяха демонстрирани и купчина нови чудовища, срещу които ще тестваме верните си остриета и сръчните лапки на мъркащите Palico спътници.


За съжаление Capcom потвърдиха, че обявената септемврийска дата за експанжъна се отнася само за версиите на играта за PlayStation 4 и Xbox One. Играчите на Monster Hunter на PC ще трябва да почакат още няколко месеца; засега, експанжънът е планиран за десктоп машини “тази зима”. Не мога да не споделя разочарованието си, че въпреки феноменалния успех на играта на персонални компютри, PC ентусиастите отново ще играят втора цигулка.


Очакваме повече детайли относно експанжъна в течение на планирания Пролетен Ъпдейт късно тази вечер, 10 май.


Искаш нещо да ни кажеш?
Присъедини се към дискусията в Discord!