Life is Strange 2 е пътешествието на двама братя

От
В. Рашковски
на
7/1/2019

След като качиха Максимално (хъ-хъ) напрежението и неизвестността сред феновете, Dontnod Entertainment (разработчиците на Life is Strange) най-сетне качиха истински трейлър на дългоочакваното продължение, Life is Strange 2. Трейлърът по-долу се фокусира върху братята главни герои, 16-годишния Sean и 9-годишния Daniel Diaz, които бягат от родния Сиатъл в посока Мексико.

 

“Играта ще се фокусира върху братската връзка, и необходимостта да напътстваш и обучаваш своя по-малък брат, докато самият ти тепърва възмъжаваш,” коментират Dontnod в блога си. “Подобно на предишните игри в поредицата, Life is Strange 2 ще ви спречка с проблеми, с които всеки може да се идентифицира, и които ще ви изправят срещу морални дилеми и терзания. Тези теми дават най-голямо отражение в начина, по който малкият Daniel се развива според вашите уроци и моделът за подражание, който изберете да бъдете.”

Life is Strange 2 ще включва “изцяло нов състав от герои,” “множество нови места,” и “нов оригинален саундтрак” на френския композитор Jonathan Morali, който беше отговорен и за озвучението на предната игра. Dontnod споменават и “непредсказуема, мистериозна свръхестествена сила” свързана с инцидента, който изкарва братята Diaz от домовете им - ако искате да си развалите изненадата обаче, доста неща се разкриват от 20 минутния чист геймплей трейлър:

 
Искаш нещо да ни кажеш?
Присъедини се към дискусията в Discord!