Грабнете Knight Club безплатно

От
В. Рашковски
на
7/1/2019

Knight Club е платформен brawler за 2-4 играча онлайн или локално, който първоначално беше достъпен за Humble Monthly абонатите, но съвсем скоро ще стане безплатен за всички! Трейлърът ще ви даде повече от ясна представа какъв тип игра е (подсказка: със силен Super Smash Bros привкус), но ето какво имат да кажат създателите й, Gutter Arcade:

"Вземайки традиционни механики от fighting игрите, Knight Club цели да донесе уникално преживяване в платформените тупалки. Премахната е елиминацията при изкарване извън нивото, и играчите са заключени в битка докато само един Рицар остане жив. Knight Club е замислена като състезателна игра, и има необходимите дълбоки механики и нюанс въпреки семплите си контроли. А ако вие не сте типа играч, на който му пука за ентусиастки детайли като frame data и wavedashing? Нямате грижа. Има гейм режими за всеки тип играч! Съберете се с приятели за 2v2 King of the Hill, или си подавайте контролера в Party Mode. Може да играете до четирима играчи онлайн във всеки един от режимите на игра."

За да вземете своето копие от Knight Club на 30 август, когато тя ще бъде раздадена, е необходимо единствено да се запишете за mailing list-а на разработчиците Gutter Arcade.

Искаш нещо да ни кажеш?
Присъедини се към дискусията в Discord!