Kabal и D’Vorah се завръщат в MK11

От
В. Рашковски
на
7/2/2019

Феновете на Mortal Kombat, които жадуват да видят стари муцуни в единадесетата част на най-кървавата тупалка, ще останат доволни — разработчиците NetherRealm разкриха завръщането на маскирания мечоносец Kabal и инсектоидката D’Vorah.


Някогашният член на престъпния клан Black Dragon, Kabal дебютира за пръв път в Mortal Kombat 3 от 1995, и е бил замислен като ‘един от добрите’. Няколко сюжетни обрата по-късно, Kabal бива победен и възкресен на страната на злото, където го откриваме и в началото на Mortal Kombat 11.

Завръщането на Kabal — негова първа поява от Mortal Kombat-а от 2011 до днес — е съпътствано както с неговите знакови мечове-куки и дихателна маска, така и с преработен боен стил. Впечатление прави и неговото ново Fatality, с което забърсва пода с противника — буквално. Вижте го в действие в трейлъра по-долу:



Беше потвърдено и завръщането на насекомо-човечката D’Vorah, която беше част и от Mortal Kombat X от 2015, та едва ли е липсвала на феновете колкото Kabal. Новото превъплъщение на D’Vorah беше разкрито по време на Inside Xbox стрийма, но уви не беше показана в действие. Едва ли ще чакаме прекалено дълго обаче, тъй като трейлърите за отделните герои никнат като гъби с приближаването на дебютната дата на MK 11.


Миналия месец NetherRealm обявиха включването на човекоядеца Baraka от Mortal Kombat 2 и манипулаторката на кръв Skarlet от Mortal Kombat 9 в списъка с герои за Mortal Kombat 11. Въпросният списък вече включваше потвърденото участие на класики като Scorpion, Raiden, Sub-Zero и Sonya Blade, както и нови муцуни като Geras, който контролира времето.

Mortal Kombat 11 излиза на PC, PlayStation 4 и Xbox One на 23 април, както и на Nintendo Switch през май. Затворената бета за PS4 и Xbox One започва на 28 март.

Искаш нещо да ни кажеш?
Присъедини се към дискусията в Discord!