Iron Harvest се сдоби с разпространител

От
С. Чавдаров
на
15/4/2019

Iron Harvest - стратегическата игра със стиймпънк естетика и действие развиващо се по време на Първата световна война вече си има издател. Разработчиците от King Art Games са се спрели на Deep Silver, които в миналото са се заемали с разпространението на други публично финансирани заглавия като Kingdom Come: Deliverance, Shenmue 3 и Pathfinder: Kingmaker.


Според уговорката между двете страни King Art си запазват пълният креативен контрол, а Deep Silver се ангажират неща свързани с продуцирането на играта. В случай, че сте позабравили кои са Deep Silver, по-рано тази година те сключиха противоречивата сделка за едногодишна ексклузивност на Metro Exodus в дигиталния пазар на Epic.


Iron Harvest ще има редактор на нива, за чиято разработка можете да се информирате от този пост. Саматa игра е в късен алфа стадий на разработката си.


Iron Harvest беше успешно финансирана чрез набиране на публични средства в началото на 2018-та, успявайки да привлече над 1.2 милиона долара от над 16 000 поддръжници. Въпросните поддръжници вече надигат глас в надежда, че обещаните им Steam и GOG ключове ще бъдат уважени каквито и сделки евентуално да планират Deep Silver. По-долу пък можете да видите геймплей видео от миналата година, едно от любопитните неща в което е намерението играта да излезе и за конзоли:


Искаш нещо да ни кажеш?
Присъедини се към дискусията в Discord!