God of War с New Game+ режим скоро

От
В. Рашковски
на
7/1/2019

Sony окончателно обявиха датата, в който New Game+ ъпдейта за God of War ще огрее PlayStation 4-ките ни: в зенита на лятото, 20 август.

Както може да предположите, New Game+ ъпдейта ще позволи на играчите, които вече са завършили епопеята на Кратос в северните земи, да я започнат отначало - но запазвайки всички брони, руни, талисмани, ресурси и умения, които са натрупали в първото приключение. Забележете, че това не е автоматично обвързано с по-сурово предизвикателство - съществува варианта да играете въоръжен до зъби на която трудност си харесате.

 

Обаче ако сте наточили лиги (и брадва) по една по-корава сеч из нордическите кралства, New Game+ режима ще има нещо и за вас: врагове на по-високо ниво от досегашното. Те, твърди плейстейшънския блог, “може би дори ще имат нови трикове в репертоара си”.

Отгоре на това, New Game+ ще позволи на играчите да изковат и подобрят екипировката си до още по-високо ниво, използвайки новия “Skap Slag” ресурс, необходим за да надградите броните си до “най-доброто от най-добрите”. От Sony загатват и за още по-богат избор в арсенала чрез включването на цели нови комплекти брони и магически ефекти за тях.

Черешката на тортата са т.нар. “quality of life” промени, които да изгладят преживяването до още по-комфортно ниво, независимо на каква трудност играете. Даденият пример е възможността да прекъснете кътсцените в играта, след като вече сте я изиграли веднъж - това забързва скока обратно в екшъна и със сигурност улеснява бъдещите speedrun-ове. Разбира се, от Sony държат да запазят повсеместния геймърски екстаз от играта, и предлагат ъпдейта безплатно. Зачеркнете 20 август в календара си, пък аз отивам да ръчкам Боби ‘Overneathe’ да ми я върне - какво направи бе, човек?! :D

Искаш нещо да ни кажеш?
Присъедини се към дискусията в Discord!