Santa Monica празнуват година от God of War

От
В. Рашковски
на
18/4/2019

Santa Monica Studio празнуват първата годишнина от новия God of War и благодарят на феновете си с наръч благинки, включително динамична PS4 тема и аватари от играта.


PS4 темата е налична още сега, а аватарите ще се отключат в сряда. Отсега ви спойлвам, че представлява идиличен пейзаж на Кратос и Атрей в уютната лодчица, която ги приютява по време на пътешествията им из Езерото на Деветте:

Бащино-синовна идилия.


“Както множеството хора в нашата индустрия, студио Santa Monica се стреми да извая своите игри и да разкаже силни, емоционално ангажиращи истории,” пише Shannon Studstill за блога на PlayStation. “Тази година отбелязва 20-ия юбилей откакто беше основано студиото. Ако трябва да предвидя следващите 20 години на Santa Monica Studio, то мога да кажа без капка съмнение, че ще продължим да правим игри, които са отражение на живота, и чиито истории ще останат с вас в продължение на години.


Благодарим ви с цялото си сърце, че прегърнахте новия God of War и помогнахте Santa Monica Studio да поеме по ново начало,” добавя Studstill. “От името на целия ни екип, това значи всичко за нас. А сега, имаме дълго пътешествие пред нас.”


Можете да прочетете ревюто ми на God of War тук.

Искаш нещо да ни кажеш?
Присъедини се към дискусията в Discord!