Generation Zero се цели в co-op shooter трона на Left 4 Dead

 
Публикувана на
18/8/2018
Тъмен режим

Generation Zero, шуутърът с отворен свят на Avalanche Studios, дебютира на сцената на E3 2018. Тогава Avalanche тийзнаха с броени секунди геймплей и заложиха на естетичен synthwave саундтрак, но явно вече се чувстват готови да покажат повече - и това, което демонстрират, запълва отчетливо незаетата ниша на кооперативния PvE шуутър.

 

Поставен в алтернативна версия на Швеция през 80-те, в Generation Zero поемате ролята на турист, който се завръща в родината - призрачна, изоставена и завзета от масивни, вражески настроени роботи. Вашата работа е да защитите родината и да разберете защо, по дяволите, се случва всичко това. Generation Zero предлага герои, които да промените по ваш вкус, кооперативен мултиплеър до четирима души и “помнещ” свят, който запазва щетите независимо кога сте ги нанесли на противниците.

Новият трейлър на Generation Zero демонстрира и как можете да използвате промъкването и стратегическите удари във ваша полза, и как частите от победени вражески машини могат да влязат в употреба в по-късни схватки.

Ако искате да сте сред първите, които ще опитат Generation Zero, можете да се запишете за есенния бета тест тук. Цялата игра е предвидена да излезе през 2019.

Хванала ли те е музата? Сърбят те пръстите, а думите бълбукат върху езика ти? Пиши ни с идея или с готов материал!