Sundered е безплатна в Epic

От
В. Рашковски
на
10/1/2020

Въпреки че се очакваше да приключи в края на 2019, безплатното раздаване на отлични игри в Epic Games Store явно ще продължи още известно време. След като завършиха 2019 ударно и раздадоха 12 игри в 12-те последни дни на годината, те направиха тройно раздаване на Darksiders 1, 2 и Steep в началото на 2020, и не дават изгледи да приключват.  Тазседмичната раздаванка е отличната, ръчно анимирана метроидвания Sundered: Eldritch Edition.


Sundered е на разположение до 6 следобед на 16 януари, когато ще бъде заместена от Horace — описан като “масивен платформър с още по-голямо сърце”. Horace излезе в Steam през юли 2019 и не беше наличен в Steam досега, но ще дебютира като безплатното заглавие за периода 16-23 януари. По-рано обявеното заглавие за тази седмица — For The King — също ще бъде част от безплатната колекция, но ще се забави във времето.


Epic не са дали обещание, че 2020 ще е също толкова дащна откъм безплатни, качествени заглавия — през 2019 те раздадоха близо 70 игри. Но докато не са спрели кранчето, нямаме добра причина да не се възползваме!


Искаш нещо да ни кажеш?
Присъедини се към дискусията в Discord!