Безплатно: Lego — Lord of the Rings

От
В. Рашковски
на
7/1/2019

Миналата седмица Humble магазина раздаде безплатни копия на Lego: The Hobbit на всеки, който склони да се запише за Humble newsletter имейлите им. Явно подаряването на дигитални блокчести истории от Средната Земя им се е усладило, защото тази седмица правят същото с Lego: Lord of the Rings. Играта е безплатна до утре (22 декември), до 8 вечерта.


Също както миналата седмица, ви съветвам да не се бавите — макар “до изчерпване на количествата” да звучи странно за дигитална стока, Humble раздават ограничен брой ключове, като не е изключено те да свършат преди края на промоцията. Та “fly, you fools,” както би казал Гандалф, и побързайте да си вземете вашето безценно копие — преди някой пъргав Ам-гъл да го е отмъкнал.


Отново, единственото изискване е да се абонирате за мейлчетата от Humble, което е разбираема и разумна “цена”. Предвид, че ще ви информира и изкушава с всякакви подобни промоцийки, дори сте на плюс! Ако вече сте абонирани (като мен), просто цъквате на “get the game” и готово. Последно напомняне — ключовете имат “срок на годност” до 8 вечерта на 27 декември, така че веднъж като го вземете, не се бавете с redeem-а.

Искаш нещо да ни кажеш?
Присъедини се към дискусията в Discord!