В следствие унищожителните пламъци, обезобразили катедралата Нотр Дам, Ubisoft направиха дарение в размер на €500,000 към усилията по реконструкцията ѝ, и като допълнителен жест направиха ‘парижкото’ заглавие от Assassin’s Creed поредицата — Unityбезплатно на PC.


“Димът се прочисти от понеделнишките събития в Парижката Света Богородица,” написаха Ubisoft в блога си. “Сега стоим солидарни с нашите братя парижани и всички по света, които унищожението на огъня разчувства. Нотр Дам е неотменима част от Париж, град, с който сме дълбоко свързани. Да видим този паметник в беда афектира всички ни.”


“Когато създадохме Assassin's Creed Unity, развихме още по-дълбока връзка с този невероятен град и неговите забележителности,” продължи постът на Ubisoft. “Един от най-запомнящите се моменти в играта е именно изключителното пресъздаване на Нотр Дам.”


Всеки заинтересован може да добави Assassin's Creed Unity в своята Uplay библиотека безплатно до 25 април, като играта ще остане и след периода на раздаването.

Искаш нещо да ни кажеш?
Присъедини се към дискусията в Discord!