For Honor е безплатна за кратко

От
В. Рашковски
на
7/1/2019

Ubisoft обявиха чисто нов PvE аркаден мултиплейър режим за постоянно подобряващата се, псевдо-историческа бойна игра For Honor. Новината беше съпроводена с неустоимо примамливата оферта да грабнете базовия For Honor напълно безплатно в Steam и XBox Games With Gold.

Новият PvE асиметричен аркаден режим ще бъде отключен на 16 октомври във всички версии на играта (PC, PS4, XBox One) като част от следващия голям експанжън на играта, Marching Fire. Още на E3 разбрахме, че Marching Fire ще донесе нова, голяма фракция в играта - Wu Lin (и нейните 4 нови бойци), както и нов 4v4 обсади на крепост наречени Breach. С Gamescom-ския трейлър, Ubi разкриха и повече подробности около новото PvE съдържание:

 

Според разработчиците, аркадният режим ще позволи на участниците - играещи соло или в ко-оп отбори по двама - да се състезават в “разнообразни бойни сценарии със случайни елементи от варираща трудност.” Твърди се още, че това ще направи всяка битка уникална сама по себе си с множеството възможни и случайно избрани модификатори, и дори системата е показана за кратко в действие в трейлъра.

Аркадният режим се фокусира на “микро истории” в света на For Honor, и всеки мач започва с избор на трудност, която отговаря на качеството на екипировка на играча. Ubisoft подчертават, че сами може да изберете по-висока трудност от тази, за която сте подготвени, и да се изправите срещу брутално изпитание с подобаващи награди.

След като приключи предварителната подготовка, играчите започват поредица сблъсъци с постепенно увеличаваща се трудност - а случайните модификатори ще се погрижат вашето внимание да е необходимо във всяка битка. Те афектират и двете страни в битката и имат всевъзможни последствия, като например всеки успешно нанесен удар да точи от издържливостта на противника, тежките атаки да заслепяват временно ударения, да кървите от самото начало на битката и т.н.

Успешно завършените предизвикателства на Аркадния режим отключват награди, които могат да подобрят gear score показателя на героя, а самият прогрес ще се пренася и в други аспекти на мултиплейъра, което “го прави идеалното място да тествате и качвате нивата на нови герои”.

За да поддържат ентусиазма между феновете, а и да намерят много нови, Ubisoft направиха For Honor Starter Edition безплатна в Steam до 27 август (промоцията важи дотогава, но запазвате играта завинаги). Xbox Live Gold членовете също могат да вземат играта безплатно на конзолите си до 15 септември чрез програмата Games With Gold.

Искаш нещо да ни кажеш?
Присъедини се към дискусията в Discord!