For Honor марширува в огъня

От
В. Рашковски
на
7/1/2019

Любимият ми аспект на Ubisoft-ската меле-драматична, псевдо-документална тупалка For Honor е нейното смело пренебрежение към историческите факти - за сметка на зрелищната международна сеч! С предстоящото излизане на експанжъна Marching Fire, играта качва залозите още по-високо и задава въпроса: ако не само се бият викинги, самураи и рицари, но и всичко гори? Уверете се сами в трейлъра по-долу:


Гласът зад кадър ни пита настойчиво дали искаме да спасим царството или да го изгорим до основи - но начинът, по който набляга на второто го прави доста по-примамливата опция. Апетитът за унищожение вероятно се дължи и на графичния ъпдейт, който е част от експанжъна - или в patch notes конкретика, “текстурите на света са преработени и обогатени, добавен е повече детайл и едноцветните декори са доста по-малко.” Разработчиците отбелязват и по-добрите текстури на герои и оръжия, новото осветление и по-доброто небе - и всеки елемент от тези е лесен за тестване, когато някой ви съсече и угасващите ви очи попаднат в небесата, отправени към безмълвните, жестоки богове.


Голямата атракция, разбира се, остават четирите нови героя от Китайската Wu Lin фракция, и двата нови игрови режима. Режимът Breach е съставен от една крепост и два отбора, съответно в атака и защита, а режимът Arcade - който може да се играе соло или кооперативно - поставя играчите в разнообразни куестове, в които прогресирате с нива и екипировка.

По-голямата част от ъпдейта е безплатен за притежаващите For Honor, но за да влезете в Arcade режима е необходимо да си закупите целия експанжън за 30 евро в Steam, Humble или сайта на Ubi. А впрочем експанжъна излиза днес, 16 октомври!

Искаш нещо да ни кажеш?
Присъедини се към дискусията в Discord!