Fireside Chats е безплатна в Steam

От
В. Рашковски
на
7/1/2019

Интерактивната приказка Where The Water Tastes Like Wine получи безплатна съпътстваща мини-игра, Fireside Chats, която се явява нещо средно между експанжън и демо. Новата игра включва шестнадесет чисто нови истории, всяка от които е разказана от главните герои от предходното заглавие, както и цялата първа глава на WTWTLW (какво звучно съкращение само!), от който да получите малък привкус от главната игра.


Ако вече сте играли Where The Water Tastes Like Wine, Fireside Chats ще ви бъде позната - малко като да се видите със стар приятел (или по-скоро шестнадесет такива) след кратка раздяла. Разказите им са в познатия стил, и хвърлят светлина на различни, често пренебрегвани кътчета от американската история. Независимо дали ще е историйка за мъжa, който плете крака из пясъчна буря в търсене на уиски, или за находчивият строител, който надхитря самия Дявол - може да разчитате, че ще се разделите с играта с къшей поука и размисъл.


Новата порция фолклор е поднесена с мисъл за новите играчи, тъй като се фокусира върху красивото разказвачество и премахва въздългите “разходки” от точка А до точка Б характерни за оригиналната игра. Именно тези преходи са един от най-противоречивите елементи на оригинала, та ако не са ви били по вкуса - Fireside Chats ще ви се стори по-стегнато и концентрирано изживяване.

Можете да свалите Where The Water Tastes Like Wine: Fireside Chats безплатно в Steam, или да я закупите на цена по ваше усмотрение от itch.io.

Искаш нещо да ни кажеш?
Присъедини се към дискусията в Discord!