Fallout 76 няма да променя войната

От
В. Рашковски
на
7/1/2019

Защото както добре знаем от г-н Ron Perlman, “War never changes.” Има нещо необяснимо уютно в тази фраза, която ни въвежда във всеки нов Fallout, и предстоящия Fallout 76 не е изключение. “Ако бомбите дойдат, ако краят дойде, нашият начин на живот ще оцелее… но не всеки ще бъде спасен,” продължава култовият глас зад кадър в прясно показаното интро на играта. Тези, които бъдат спасени, пък ще трябва да се борят за оцеляването си в радиоактивната пустош, населявана от мутанти и - за първи път в над 20-годишната Fallout история - други играчи.


Бетата на Fallout 76 започва на 30 октомври, и ще “бъде достъпна единствено за играчи, които предварително са поръчали Fallout 76.” XBox One притежателите ще имат достъп седмица по-рано. Бетата ще включва цялата игра, и Bethesda възнамеряват да пренесат целия прогрес на играчите във финалния продукт.


Ако попадате (или възнамерявате да попаднете) в preorder категорията, ще можете да свалите 45 гигабайтовата бета от Bethesda Launcher-а, след като ви бъде предоставен кода във вашия Bethesda акаунт. За конкретни инструкции по горните стъпки, прочетете внимателно това Fallout 76 Beta FAQ.


Междувременно, може да хвърлите око на пространния ми материал за всичко известно около играта до момента. Любопитен въпрос остава как ще се разреши сблъсъка между играчи, които влизат във Fallout 76 с типичната изследователска, сингълплейър нагласа, и жадните за PvP кръв онлайн разбойници. Ще разберем дали иновативните анти-тролски / griefing мерки на играта ще сработят, когато тя излезе окончателно на 14 ноември.

Искаш нещо да ни кажеш?
Присъедини се към дискусията в Discord!