Композиторът на Doom създава метъл хор

От
В. Рашковски
на
7/1/2019

Мик Гордън, човекът създал музиката към Doom (2016), Prey (2017) и Killer Instinct обяви, че търси метъл вокалисти за създаването на метъл хор. По думите на маестрото, това досега не е правено. Кастингът е свързан с работата му по „една игра“, която на всички ни е пределно ясно, как се казва - DOOM ETERNAL!


Но, ето ти доказателства, скъпи ми Тома Неверни:


Едно от изискванията за участие е способността на кандидатите да се явяват на място в студио, намиращо се в Остин, Тексас; където се намира и основното студио на ID Software. Като допълнително потвърждение е наличието на 666 в линка към бланката за участие в проекта. Мда, трудно ни беше да се сетим, Мик.


Никой не си е и помислял, че след нечувания успех на саундтракa към възраждането на култовата поредица, ID Software няма да викнат Господин Гордън за продължението.


Doom: Eternal се очаква да бъде много по-брутална и много по-развита технологично игра от предшественика си. Id Software са се поучили от неразбирателствата с мултиплейър режима в Doom от 2016 и този път са решили сами да си го разработват, вместо да разчитат на външно студио.


Ако, по случайност, си вокално надарен представител на музиката на бунта и имаш път до Тексас началото на Март, защо да не се пробваш?


Искаш нещо да ни кажеш?
Присъедини се към дискусията в Discord!