Dante размахва мотора си в Devil May Cry 5 трейлър

От
В. Рашковски
на
7/1/2019

Capcom и Microsoft влязоха в дяволски пленително съзаклятие, показвайки нов Devil May Cry 5 трейлър като част от Xbox шоуто на тазгодишния Gamescom. Бърза, акробатична и много, ама много стилна, подбраната компилация на геймплей и кътсцени навява спомени за всичко добро в DMC поредицата:

 

Лъвският пай от трейлъра е даден на Nero - нахакан и подхвърлящ лафчета докато сече демони, както обикновено. Бойните сцени редуват умело редовите врази с подобаващо прекалени, титанични босове. Закратко го виждаме и покачил собствената си механичната ръка, задвижена от ракетно гориво, като абсурден Tony Hawk на аниме-стероиди.

Най-любопитното обаче е оставено за финал, където Dante - добрият стар Dante - краде шоуто с поява на мотора си. Мотор, който разделя на две части и използва като оръжия. Не се шегувам, вижте го.

Ако това не ви е стигнало, западните гейм медии вече пуснаха в YouTube циркулация чисти геймплей демонстрации. Ако имате 15 минути и желязна воля да чакате до 8 март 2019, когато играта ще излезе за PC, PS4 и XBox One, гледайте тук:

 
Искаш нещо да ни кажеш?
Присъедини се към дискусията в Discord!