Death Stranding мистерията се задълбочава

От
В. Рашковски
на
7/1/2019

Най-новият трейлър на Death Stranding, поредният епос на ексцентрика Hideo Kojima, разкри участието на Troy Baker като част от озвучителския състав на английския дублаж. Troy Baker е един от най-популярните озвучители в гейм индустрията, отговорен за гласовете на Joel в The Last of Us, Revolver Ocelot в Metal Gear Solid V, Sam Drake в Uncharted 4 и още много, много други.


Поредният тийзър за Death Stranding, дебютирал на Tokyo Games Show, показва новият злодей - ‘Мъжът със Златната Маска’ - да сваля въпросната, и да отприщи същински ад около себе си като последствие. Какви са отчаяните, кални създания, които се влачат по земята? Защо тази маска е способна да призовава същества? Какво е това лъвско-чудовищно-демонично създание, което се появява? Каква изобщо е тая игра, за бога? Преценете сами:


Дали това е просто кинематографичен тийз, извадка от самата игра, или дори пръв поглед в... бъдеща бос битка? Kojima, разбира се, дяволито си мълчи.


Това, което знаем, е че Troy Baker се присъединява към (досега обявения) звезден състав от Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Guillermo del Toro, Léa Seydoux, Lindsay Wagner, и Emily O'Brien. Това, което не знаем, е как чудатият sci-fi свят на Kojima пасва на реалната концепция за cetacean (death) stranding, в която китове и делфини се самоубиват на плажове.

Каквото и да се окаже Death Stranding - от спираща дъха и ума иновация, до грандомански и неразбираем провал - се очаква догодина, за PlayStation 4.

Искаш нещо да ни кажеш?
Присъедини се към дискусията в Discord!