Поглед в изкривения свят на Control

От
В. Рашковски
на
7/1/2019

Remedy Entertainment пуснаха новия трейлър на Control — предстоящият им сюрреалистичен екшън адвенчър, който си играе с възприятията ни за реалност и представите ни за времево-пространствен континуум… Тоест всичко, което сме свикнали да очакваме от финландското студио, които познаваме от Max Payne, Alan Wake и Quantum Break.


Клипът ни запраща в сърцето на “Най-старата Къща” (the Oldest House) — архитектурен мираж, който външно прилича на бруталистки небостъргач, но отвътре… Отвътре е миш-маш от реалности и умопобъркващи аномалии.


Трейлърът е озвучен от Джеймс МакКафри (гласът на Макс Пейн), който поема ролята на ‘топ 10 badass име’ претендента Зекърая Тренч, директор на бюро ‘Контрол’. Той услужливо ни обяснява как суровата фасада на сградата потулва тайни, които са скрити за обществото от половин век насам, и е наша задача да разберем свръхестествените сили, които манипулират това място — или да умрем опитвайки се.


Очакваме Control за PC, PlayStation 4 и Xbox One през 2019. За повече подробности около играта, хвърлете поглед на E3 геймплей демото по-долу — или пък прочетете демо анализа с коментар от култовия Сам Лейк, креативния директор на Remedy.

Искаш нещо да ни кажеш?
Присъедини се към дискусията в Discord!