Виртуалните билети за BlizzCon 2019 са налични

От
В. Рашковски
на
4/10/2019

До BlizzCon 2019 остават броени дни, и с него неизбежно ще дойдат рояк обявления за Blizzard-ски игри, които вероятно ще бъдат за вашия телефон. За тези от вас, които жадуват да получат преживяването BlizzCon без да пътуват 16 часа (броил съм ги), виртуалните билети за събитието са вече в продажба.


Тазгодишният BlizzCon ще се проведе на 1 и 2 ноември и ще включва, поне според описанието си, асортимент от Blizzard-ски “игри, еспортове, косплей, състезания, приятелство и забавления.” Подобно на предходни години, ще имате възможността да гледате поне част от конвенцията безплатно онлайн.


Това включва ключовата откриваща церемония (започваща в 9 вечерта на петък, 1 ноември), селекция от панели, както и всички еспорт турнирни събития — което включва Световната Купа по Overwatch, Световния Шампионат по World of Warcraft Arena, Световните Финали на Hearthstone и Шампионските Серии на StarCraft 2.


В случай, че искате да гледате всичко обаче, ще трябва да си закупите Виртуален Билет на стойност 40 евро — той ще ви предостави достъп до BlizzCon All-Access канала, Community Night състезанията, закриващата церемония, а също и всички панели на разработчиците, планирани в рамките на събитието.


Притежателите на виртуалния билет — както и всички, присъствали физически на събитието, разбира се — ще получат пакет вътре-игрови предмети от добре познатите Blizzard вселени. Играчите на World of Warcraft получават Wendigo Woolies transmog костюма, както и два “о-murloc-чени” лидери на фракциите: Finduin за Алианса, и Gillvanas за Ордата. Играчите на Overwatch ще получат два скина, вдъхновени от WoW: Illidan Genji и Tyrande Symmetra.


Играчите на Hearthstone могат да очакват нов гръб на любимите си карти, както и мистериозна Златна Легендарна карта, която ще бъде разкрита в рамките на самия BlizzCon. Heroes of the Storm ще получи BlizzCon спрей и портрет, както и ездитния Celestial Deepcrawler. Diablo 3 играчите ще облажат поредните криле (любопитно, с неизвестен външен вид), а StarCraft 2 — три скина за бойни единици в духа на Brood War (Classic Battlecruiser, Classic Ultralisk, Classic Carrier) и портрети.


Blizzard загатват, че допълнителни детайли за събитията на тазгодишния BlizzCon ще бъдат разкрити с наближаване на събитието.


Искаш нещо да ни кажеш?
Присъедини се към дискусията в Discord!