Battlefield V нагазва в снега

От
В. Рашковски
на
7/1/2019

Сингълплейър режимът на Battlefield 5, War Stories, получи чисто нов 2-минутен трейлър - озвучен от кадифения, епичен глас на Mark Strong, който познавате от Sherlock Holmes, Kingsman и още куп симпатични филми.


Описанието на трейлъра твърди, че сюжетът ще ни прекара през “съпротивата срещу нацистката окупация на Норвегия (кампанията Nordlys), британски саботьор дълбоко във вражеска територия (кампанията Under No Flag), и ще завърши с битка за родината (Tirailleur).” Споменава се и най-интересната сюжетна арка, The Last Tiger, в която поемате ролята на немски танкист, който “подлага на съмнение правдивостта на каузата си.”


Вместо една мащабна кампания, предният Battlefield подели сингълплейъра си на шест къси кампании, наречени ‘Бойни Истории’ (War Stories). Разработчиците DICE потвърдиха, че Battlefield V ще следва сходен модел, и ще дебютира с три такива кампании (без да броим пролога), плюс The Last Tiger, който ще бъде добавен през декември. Предвид че днешния трейлър включва откъси от баталии във въздух и вода, които не се вписват в гореописаните кампании, има вероятност ‘Бойните Истории’ на Battlefield V да бъдат по-пълнокръвни и разнообразни от предшественика.

Очакваме поредната военна патаклама с безсмъртна интро-мелодия “тъдъдъъъ-тъ-дъ-тъ” (знаете точно коя) на 20 ноември, на добре познатата ААА цена от 60 евро.

Искаш нещо да ни кажеш?
Присъедини се към дискусията в Discord!