Anthem лъсва с трейлъри

От
В. Рашковски
на
8/1/2019

Годишното техничарско експо CES 2019 е в разгара си, и Electronic Arts също не останаха безразлични към хай тек феерията, която определя облика на шоуто. Днес те пуснаха пореден трейлър за предстоящата Anthem, този път — с акцент върху графичните ‘мускули’ на играта. В партньорство с Nvidia, клипчето от минута и половина показва знойните джунгли, главозамайващи лупинги, и ослепителни светлини, с които играта (с право) се гордее.

Трейлърът изрично споменава поддръжката на Anthem за Deep Learning Super-Sampling (DLSS), висша форма на anti-aliasing, която ще придаде още по-гладки ръбове на моделите чрез “изучаване” на цветовата палитра на играта, и прилагайки подходящите пиксели за да изчистят краищата на моделите още повече.


Това не е единственият трейлър, който излезе напоследък за mech-о-подобния MMO/looter shooter на BioWare. IGN пуснаха в свободното интернет пространство пространна геймплей демонстрация на ранна мисия, наречена Lost Arcanist. Както подсказва името, търсите загубен в дивото симпатяга — пътувайки от точка до точка, стреляйки по извънземни грозили и наслаждавайки се на детайлната флора и фауна на играта. Може да видите петнадесетте минути чист геймплей по-долу:


Освен че показва трите основни mech костюма в играта, демото демонстрира и един куп диалози. Все още ми е трудно да се отърва от усещането, че слушам отпаднали сцени от Destiny франчайза, но пък оставам отворен към това БиоВарци да ме оборят. Очакваме Anthem на 22 февруари за PC, PS4 и XBox One.

Искаш нещо да ни кажеш?
Присъедини се към дискусията в Discord!